< Terug naar overzicht
Opnieuw mooie donatie namens Sawadee reizigers aan Wakibi

Opnieuw mooie donatie namens Sawadee reizigers aan Wakibi

Afgelopen april en september sloegen we de handen ineen met onze partner Wakibi voor twee mooie boekingsacties. Tijdens deze acties, die plaatsvonden van 2 t/m 8 april en van 5 t/m 11 september, werd voor elke geboekte reis een donatie gedaan aan Wakibi. Dit leverde een prachtig totaalbedrag op van €8.725, dat door Wakibi uitgeleend zal worden aan ondernemers in ontwikkelingslanden.

Het is niet de eerste keer dat we namens onze reizigers een donatie doen aan Wakibi. Zo leverden gelijksoortige acties in 2022 een donatie van €4.975 en een donatie van €11.150 op. Mede dankzij deze acties hebben wij, sinds de start van onze samenwerking in 2019, al ruim €56.000 aan Wakibi kunnen schenken. Doordat dit geld na terugbetaling telkens weer opnieuw kan worden uitgeleend, is de sociale impact van deze €56.000 inmiddels ruim verdriedubbeld naar €189.000. Hiermee zijn al 5.115 ondernemers in 30 landen geholpen.

"Met de steun van Sawadee en hun reizigers kunnen we ondernemers in ontwikkelingslanden helpen met microkredieten. Dankzij de opbrengst van €8.725 krijgen zij de kans om hun bedrijf te starten of uit te breiden en zo hun leven en dat van hun omgeving te verbeteren. We zijn enorm trots op deze samenwerking." –  Arend-Jan Copini, bestuurslid van Wakibi.  

Lees hier meer over onze samenwerking met Wakibi.